Over mij

Ik ben opgegroeid op de Westfriese klei (Noord Holland) en heb daar mijn nuchterheid opgedaan en mentaliteit van aanpakken. Inmiddels weet ik dat er meer onder de zon is en ben vele malen zachter geworden en dat voelt meer als mezelf.

Van jongs af aan ben ik heel erg geïnteresseerd in paarden maar werd daar niet echt in gesteund maar waar een wil is, is een weg. Ik heb in de paarden gewerkt op diverse stallen, ben verdwaald geweest op kantoor, maar kwam toch weer terug bij de paarden. In 2001 een holistische opleiding voor instructeurs gevolgd en gaan lesgeven en coachen.

Helaas ben ik 2016 heel ziek geworden, heb het overleefd maar heb nog zenuwpijn in mijn rechterbeen waardoor ik niet meer zo mobiel ben en met de paarden werken (deels) buiten mijn bereik ligt. Met paarden werken is met mensen werken, ze hebben immers allemaal een eigenaar. Voorlopig ga ik met de mensen werken, hopelijk komen de paarden er weer bij want heel langzaam gaat het toch steeds beter.

Ik ben heel graag buiten en het bos en buitengebied brengen mij rust en gronding. Graag neem ik je hierin mee en vaak praat het wat gemakkelijker.